Merken

SAMENWERKINGEN & MERKEN

Alltrec

Zet zich in om werken zonder CO2 uitstoot mogelijk te maken voor de professional zonder in te leveren op productiviteit, prestaties en kwaliteit maar met het verhogen van het gebruiksgemak door de voordelen van elektrisch werken maximaal te benutten.

Ariens

De Ariens ZENITH Zero-Turn zitmaaiers zijn gebouwd om seizoen na seizoen de hoogste prestaties te leveren. Bij dit beproefde ontwerp, gebaseerd op kerncomponenten van de Gravely Pro lijn, is geen detail over het hoofd gezien om de hoogste niveaus van prestaties en duurzaamheid te garanderen.

As Motor

Ontwikkelt en produceert hoge grasmaaiers voor de professionele gebruikers en particulieren. Staan bekend om hun extreme prestaties en uitzonderlijke kwaliteit. Ze zijn gemaakt voor extreme eisen zoals hellingen van meer dan 35 graden, extreem hoge begroeiing en ondergroei.

Kramp

Specialist in kwaliteitsonderdelen en gereedschappen voor de Tuin en Park branche

Volpi

De ideale accu snoeischaar voor de veeleisende hobbyist en de professional

Empas

De machines van Empas zijn voorzien van innovatieve en milieuvriendelijke heetwatertechnieken. Dankzij het gebruik van kokend water voor het bestrijden van onkruid, wordt het grondwater niet belast met chemicaliën. Hiermee speelt Empas in op de beperkingen die overheden (gaan) stellen aan het gebruik van chemicaliën voor onkruidbeheer.

Progressive

Progressive ontwerpt en produceert al meer dan 30 jaar innovatieve cirkelmaaiers voor natuurgrasproducenten, golfbanen en gemeentelijk/algemeen gebruik over de hele wereld. Progressive heeft een sterke marktherkenning met een solide reputatie met onze producten van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en snijkwaliteit.

M-Sweep

Meer dan 40 jaar ervaring in professionele reinigingsmachines voor in de bouw, industrie, landbouw, groensector, dienstverlening etc.

Stella

Stella ontwikkelt en verkoopt al meer dan 20 jaar machines en apparaten voor professioneel groen- en tuinonderhoud. Voor bijna alle buitenwerkzaamheden bieden zij de juiste machine. Met onze op afstand bedienbare rups cirkelmaaier hebben wij unieke eigenschappen en lopen wij ver voor.

Weedcontrol

Gifvrij onkruidbeheer doormiddel van thermisch en/of mechanisch werkzaamheden.

Stiga

Stiga Group is een Europese fabrikant en distributeur van grasmaaiers en een breed assortiment gemotoriseerd tuingereedschap. Het hoofdkantoor is gevestigd in Castelfranco Veneto. Stiga heeft 13 dochterondernemingen in Europa. Stiga verdeelt en verkoopt zijn producten in meer dan 70 landen over de hele wereld.

Wacker

Voor elke bodemsoort de optimale verdichtingsmachine in alle soorten en maten.

Ransomes Jacobsen

Met meer dan 180 jaar ervaring begrijpt Ransomes Jacobsen als geen ander hoe groen het beste onderhouden kan worden en heeft het bedrijf daardoor de eer gekregen om enkele van ’s werelds meest prestigieuze gebieden te onderhouden.

Hansa

HANSA-Maschinenbau Vertriebs- und Fertigungs GmbH is een Europese fabrikant van gemeentelijke voertuigen en graafmachines voor begraafplaatsen. Het machinebouwbedrijf werd in de jaren vijftig door August Prüß als smederij opgericht en begon in de jaren zestig met de ontwikkeling van vierwielaangedreven graafmachines en dumptrucks.

Redexim

Bij Redexim geloven we in het ontwikkelen van sterke langetermijnrelaties met onze klanten. Vertrouwen en respect zijn daarom kernwaarden, onze inzet om onze waardebelofte te garanderen en waar te maken. Het is onze missie om niet alleen aan de verwachtingen van de klant te voldoen, maar deze te overtreffen.

Wacker

Als u een Honda tuingereedschap bezit, weet u dat u een machine hebt met ingebouwde kwaliteit en betrouwbaarheid. Elk onderdeel is zo ontworpen dat het perfect met elk ander onderdeel samenwerkt. Elk Honda product is bovendien gebaseerd op plezier – het plezier waarmee wij het maakten en het plezier waarmee u het zult gebruiken.

Jensen

Met meer dan 125 jaar ervaring in de productie van houtverkleiningstechnologie is Jensen marktleider in Duitsland. Het bedrijf telt op dit moment ca. 85 medewerkers. Bij de Duitse overheid is Jensen een belangrijk onderdeel van het machinepark. Ook bij loonwerkers, in de bosbouw, de boomteelt en bij de spoorwegen worden de Jensen houtversnipperaars reeds vele jaren met succes ingezet.

Jo Beau

Staat bekend om zijn compacte en professionele tuinmachines, waaronder hakselaars, boomstronkfrezen en verticuteermachines.

Granit

Specialist in kwaliteitsonderdelen en gereedschappen voor de Tuin en Park branche

Billy Goat

Billy Goat is een vooraanstaand ontwerper en fabrikant van schoonmaakproducten voor buitenterreinen, zoals beluchters, graszodensnijders, bosmaaiers, bladblazers, gazonstofzuigers en puinladers. Billy Goat, opgericht in 1967, is trots op de innovatie, productiviteit en kwaliteit van zijn producten.

Eliet

ELIET ontwikkelt en bouwt innovatieve, hoogwaardige en unieke machines voor een breed scala werkzaamheden in groenonderhoud.

Schouten

Schouten Machines is een Nederlandse fabrikant die hoge kwaliteit machines produceert voor landbouwtechniek en groentechniek.