HONDA GENERATOT EU 30 IS

HONDA GENERATOT EU 30 IS

Omschrijving Aggregaat Honda Inverter EU30is

Wie op zoek is naar een krachtig aggregaat dat zeer gemakkelijk is te verplaatsen, komt haast als vanzelf bij de EU30is van Honda uit. Deze sterke generator is uitgerust met een wielstel, zodat je hem zeer eenvoudig kunt vervoeren.

Stroomaggregaat Honda is multifunctioneel

Met de EU30is van Honda heb je altijd je mobiele energievoorziening bij de hand. En niet alleen op de bouwplaats, maar op iedere plaats die je kunt bedenken. Dankzij de sublieme geluiddemping is deze generator een graag geziene gast op onder meer kampeerterreinen, food trucks, festivals en nog veel meer overige plekken.

Honda generator met een zeer zuiver vermogen

Dit mobiele aggregaat is uitgerust met een uniek invertersysteem. Deze inverter staat garant voor een constante stroomvoorziening en een zuivere, soepele spanning zonder stroompieken. Dit maakt de EU30is uitermate geschikt voor gevoelige apparatuur. De Inverter is door Honda zelf uitgevonden en is al sinds 1987 op de markt. Het systeem werkt samen met een tastgevoelig apparaat en zorgt ervoor dat de spanning wordt aangepast aan de apparatuur die is aangesloten.

Generator is zeer mobiel

Ondanks het feit dat de de EU30is van Honda een bescheiden formaat kent, is dit aggregaat verrassend compleet. De generator zit vol met verschillende innovaties en snufjes die samen de meest zuivere spanning leveren. Bovendien is dit aggregaat opgebouwd uit lichte materialen. Dit, in combinatie met de trekbeugel en het ingebouwde wielstel, zorgt ervoor dat deze generator zeer gemakkelijk is te verplaatsen.