HONDA GENERATOR EU 22 I

HONDA GENERATOR EU 22 I

Honda Aggregaat EU 22i: ideaal voor bouwplaatsen

Deze superstille Honda Aggregaat EU 22i kunt u overal inzetten, zelfs op afgelegen locaties. Deze aggregaten leveren namelijk altijd zuivere en betrouwbare spanning. Bovendien is de aggregaat Honda EU22i dankzij een combinatie van zijn compacte design (51x29x42,5 cm), het gebruik van lichtgewicht materialen en de ergonomische handgreep, makkelijk te tillen en mee te nemen. De nieuwe Honda EU22i is dan ook ideaal voor bouwplaatsen, cateringvoertuigen of wat u maar bedenkt.

Aggregaat start makkelijk op, ook als deze een tijd heeft stilgestaan

De lange bedrijfstijd zonder dat u hoeft te tanken – op de Economy-stand zelfs meer dan 10 uur – en de minimale onderhoudsvereisten maken de aggregaat geschikt voor regelmatig gebruik. Heeft de aggregaat juist lange tijd stilgestaan? Geen punt, de EU22i is start makkelijk op, ook als deze een tijd niet gebruikt is.

De verbeterde versie

De Honda EU22i is de opvolger van de Honda EU20i en is op een aantal vlakken verbeterd. Zo heeft de EU 22i 200W meer vermogen en stoot deze toch minder CO2 uit dan zijn voorganger. Ook qua techniek zijn er verbeteringen aangebracht: de wikkeling van de stator en het rooster op de voorkant zijn aangepast voor betere koeling, de starter is beschermd en u kunt nu de brandstoftoevoer sluiten voor berging en olieverversing. Ook het oliepeil is geoptimaliseerd: deze kreeg een grotere diameter en is toegankelijker gemaakt.