HONDA GENERATOR EG 4500 CL

HONDA GENERATOR EG 4500 CL

De Honda EG – serie aggregaten zijn ideaal voor de meest veeleisende industriele en verhuurtoepassingen, omdat het assortiment is ontworpen en gebouwd voor professioneel gebruik en een robuust betrouwbaar en efficient vermogen levert. Ze worden vaak onder zware omstandigheden ingezet en hebben een lange levensduur. 
 
De EG 4500CL bevat een efficiente Honda GX motor met lage emissie en een extra grote brandstoftank. De generator boedt een buitengewoon lange bedrijfstijd van ongeveer 12 uur. Voldoende voor een volledige werkdag. Zelfs na lange perioden in opslag is de EG-generator gemakkelijk te starten en wordt hij beschermd tegen zelfs de zwaarste omstandigheden door een extra stevig stalen frame.
 
Deze generatoren produceren een consistente en stabiele uitvoer van schoon vermogen. Dat is te danken aan de uiterst gevanceerde D-AVR (digitale automatische voltage regeling) van Honda, die een microcomputer gebruikt om de uitgangsspanning nauwkeurig te regelen. Dit verbetert niet alleen de prestaties van een reactieve belasting, maar maximaliseert tevens de levensduur van het aggregaat.